Benjamin Falk

Karma är en bitch - mordet på en klimatikon

Pusseldeckare med extra allt!

Linda Skugge
"En mycket välskriven bok vars deckarteam jag vill bli bästis med. Benjamin Falks bok är en charmig, stark och läsvärd debut."

Inte som andra pusseldeckare

KARMA ÄR EN BITCH

- MORDET PÅ EN KLIMATIKON

Skandalösa kärleksaffärer, politiska intriger och ett chockerande mord på ett lyxhotell i Stockholms skärgård är startskottet på en kedja mysrysliga händelser som kommer få dig att sätta champagnen i halsen och geniknölarna att bulta.

När Sveriges miljöminister och internationella klimatikon Vilgot Svantesson hittas spektakulärt mördad på sitt hotellrum efter en miljökonferens, bestämmer sig bästa vännerna Franz Brask och Lizzie Andersson att lösa mordet efter att själva ha blivit misstänkta. Snart involveras Sveriges vassaste kriminalreporter Zelma Zulu och en dynamisk, om än, okonventionell deckartrio bildas. Snabbt visar det sig att alla misstänkta har flera lik i garderoben och frågan är om våra amatördeckare hinner lösa det första mordet innan fler begås?

KÖP HÄR!

Benjamin Falk
"Min debutdeckare är den första i 'Ikontrilogin' och skriven i en stil jag kallar 'Piquant Noir', vilket betyder att den har glimten i ögat & är mörk på samma gång."
Sociala medier

Följ med på mina skrivÄventyr!

Kom in i bokens värld!

Är du nyfiken på hur falken i min logga kom till? Varför jag döpte min genre till "Piquant Noir"? Eller varför jag valde Grand Hotel Saltsjöbaden (där bilderna på mig här är tagna) som mordplats? Dessa och många andra frågor får du svar på om du följer med på min författarresa!